Reklama
Pro lepší pocit ze života - autor: Marta Csontosová

Ošetření přístrojem LPG vymysleli Francouzi

Pro lepší pocit ze života

Když před třiceti lety vyvinuli ve Francii speciální ošetření pro klienty rehabilitačních klinik, sledovali jediný cíl: pečovat o dlouhodobě ležící pacienty tak, aby jim neochabovaly svaly, aby se jejich organizmus udržoval prokrvený. Po pár týdnech lékaři zjistili, že pacienti, ošetřovaní novou technologií , mají také hezčí pleť. A to byl signál pro beauty průmysl, který systém dál rozvíjí. V čem je podstata ošetření přístrojem LPG? Ošetření je na báze mechanického principu, s pletí celého těla i obličeje jemně pracují válečky. Někdy jdou proti sobě, někdy od sebe, podle toho, jaký program terapeut zvolí. Na větší partie (záda, boky, stehna, hýždě) používá terapeut velkou hlavici s válečky, na ošetření paží , bříška a lýtkových svalů používá menší hlavici.
Při ošetřování obličeje, krku a dekoltu se také pracuje s několika programy. Můžeme si představit jakési „poštipkávání“. Možná už někoho z vás jemně dloublo do ruky kachňátko nebo housátko. Přesně takový pocit ve vás vyvolá ošetření malou hlavicí přístroj LPG, v níž jsou zabudované klapky. Podstatou procedury je aktivovat buňky, kterým se říká fibroblasty – buňky mládí. Tyto buňky snižují svoji činnost v organismu už po dosažení 25 let věku. Pak už se konkrétně v kůži vytváří méně kolagenu a elastinu a kůže ztrácí svoji pevnost. LPG lifting je jedinou technologií, která odstraňuje příčiny věkových změn a ne jejich následky.

Vždyť je to jen obyčejná masáž!

Není.
Zatímco při masáži těla a i obličeje pracuje terapeut pomocí tření nebo poklepkávání, válečky hlavice přístroje LPG fungují na bázi jakéhosi odlepování. Jestli chceme LPG ošetření přirovnávat k nějaké masáži, tak pouze k masáži medové, při které pracuje masér také s odlepováním. Jenomže na rozdíl od masáže medové, která je bolestivá a pokožka je po ní podrážděná, někdy i zarudlá, válečky hlavice LPG pracují jemně, bezbolestně. Terapie přístrojem LPG nesmí být bolestivá, na případnou bolest (většinou je pociťována na vnitřní straně stehen, paží, kolem kloubů) je třeba terapeuta upozornit a on intenzitu ošetření zmírní.
Dnes jsou už přístroje LPG tak dokonalé, že umějí nabídnout ošetření každému. Ano, každému. Je jedno, jestli jste žena nebo muž, jestli je vám 20 nebo 70 let. Každý si vybere ošetření, jaké potřebuje. LPG přístroje disponují desítkami programu instalovaných přímo do počítače každého přístroje.

Kdy se rozhodnout pro terapii LPG?

Vždy, když máte unavenou pleť
Vždy, když potřebujete rozhýbat klouby
Vždy, když vás trápí bolavá záda
Vždy, když potřebujete zpevnit postavu
Vždy, když se potřebujete zbavit celulitidy
Vždy, když se potřebujete zbavit tukových polštářků
Vždy, když potřebujete rozproudit lymfatický systém
Vždy, když potřebujete zesílit okysličení tkání
Vždy, když se potřebujete zklidnit a zlepšit spánek – LPG ošetření má sedativní efekt

Abyste opravdu docílili kýžených účinků a byli spokojeni s efektem ošetření, je nezbytné absolvovat celý předepsaný protokol ošetření. Jeden protokol, zaručující účinek, obsahuje 10 ošetření, 2-3 x týdně, minimálně ale 1x týdně. Po absolvování základního protokolu je nezbytné myslet na udržování dosaženého efektu a dopřát si ošetření minimálně 1x měsíčně. Pak bude váš pocit ze života mnohem lepší, než před pravidelným ošetřením LPG. Budete se cítit lépe a i vypadat lépe.

Co jsou fibroblasty, jejichž produkci obnovuje v těle LPG

Fibroblasty jsou základní buňky vazivové tkáně, rozptýlené u člověka v různých částech těla. Fibroblasty produkují do okolí mimobuněčnou hmotu a různá vlákna (kolagen, elasten). Fibroblast je zřejmě nejméně specializovanou buňkou ze všech pojivových buněk a tak se může za jistých podmínek přeměnit na jednu z mnoha dalších pojivových buněk, jako je osteoblast (kostní buňka), adipocyt (tuková buňka), chondrocyt (buňka chrupavky), ale i v buňku hladké svaloviny. Fibroblast se rychle dělí a produkuje stavební materiál – účastní se například hojení ran pokožky.

 
PŘÍLOHY
Reklama
Reklama
Reklama

TOPlist