Reklama
Jen nepanikařit - autor: Marta Csontosová

Anti-aging metody testování odhalí všechny naše slabiny, ukáže přednosti. Ale my chceme vypadat svěže, působit příjemně.

Jen nepanikařit

Kdo z nás se někdy neotestuje. Nejraději v soukromí, abychom o svých slabinách - stejně je tušíme - věděli pouze my. Silné stránky? To je něco jiného. Ať o nich vědí všichni! Také jsem si dělala legrácky z testování svého bio-agingu. Trochu mě sice zarazilo sdělení, že test bude trvat asi tři hodiny, ale co...Trochu si s paní doktorkou Golkovou popovídáme a ono to na tři hodiny vydá.

Tři deci bílého

Opravdu jsem se snažila dělat ten test poctivě. Stojí přece 7 500 Kč. Nezaváhala jsem, když se počítač zeptal, jestli se mí prarodiče dožili více než 75 let, také na nemoci rodičů jsem si vzpomněla bez problémů. Bylo mi sice divné, co mají nemoci a věk mých prarodičů společného s mým momentálním fyzickým a duševním zdravím, ale budiž...
Počítač pak ale opravdu přešel plynule ke mně a bylo někdy velmi těžké přiznat, že nesportuji čtyři hodiny týdně, že jsem někdy odpoledne tak unavená, že by to chtělo dvacet, že každou noc nespím v jednom kuse pět hodin... A ještě ty otázky na sex, na alkohol...
Po hodině už jsem měla toho týrání počítačem dost a chtělo se mi i lhát, přikrášlovat. K čemu by pak ale takový test byl? Přece nejsem žádné máslo! To byla oblíbená věta mojí přítelkyně, která si nechala udělat tento test a ve dvaačtyřiceti letech ji počítač nemilosrdně sdělil, že její fyzický a duševní věk je rovných šestačtyřicet. Analýza ukázala, že k tomu výsledku došla dík svým třem deci bílého vína a také díky tomu, že se její prarodiče kvůli rakovině nedožili sedmdesátky...Kdyby pila červené, tři roky získá.

 
PŘÍLOHY
Reklama
Reklama
Reklama

TOPlist